Partits (2016)

Partits (2016)

Resultats

Sènior Masculí Federat A 

Sènior Masculí Federat B 

Sènior Masculí Federat C 

Sènior Masculí no federat 

Sots - 21 Masculí federat 

Junior Masculí federat A 

Junior Masculí federat B 

Cadet Masculí federat 

Infantil Masculí federat 

Pre-Infantil Masculí Federat 

Minibàsquet masculí 

Sènior Femení Federat A 

Sènior Femení Federat B 

Sènior Femení Federat C 

Sènior Femení no Federat 

Sots-21 Femení Federat 

Júnior Femení Federat 

Cadet Femení Federat A 

Cadet Femení Federat B 

Infantil Femení Federat 

Pre-Infantil Femení Federat 

Minibasquet Femení 

Pre-Mini Mixte 



Campions del torneig (2016)



Concurs Triples: CAMPIÓ DANIEL STEWART (QUEENS BELFAST)

Concurs Triples: SOTS CAMPIÓ MARTÍ RIERA (CE VILATORTA)

Concurs Esmaixades: CAMPIÓ MARQUIE SMITH (EUROPRO BASKET)

Concurs Esmaixades: SOTS CAMPIÓ DONTAE JONES (EUROPRO BASKET)


Partits ACB (2016)


Circuito Pretemporada Movistar Liga EndesaHoraris partits ACB: Divendres 2/9, 12h30: Valencia Basket – ICL Manresa, Divendres 2/9, 20h: FC Barcelona Lassa – Real Betis Energía Plus, Dissabte 3/9, 12h30: Seguros Divina Joventut – ICL Manresa,  Dissabte 3/9, 20h: Morabanc Andorra – Real Betis Energía Plus,  Diumenge 4/9, 12h30: Seguros Divina Joventut – Valencia Basket, Diumenge 4/9, 18h: FC Barcelona Lassa – Morabanc Andorra

Preu: GRATUÏT portant un aliment pel “Rebost Solidari d’Osona” (Càrites, Banc dels Aliments, Creu Roja i Ajuntament de Vic) sinó 5€

Lloc: Pavelló Municipal de Sant Julià de Vilatorta



Reglament del Torneig

reglament

1) Organització: Corre a càrrec de l'Associació Bàsquet Sant Julià de Vilatorta.

2) Regles de joc: Tots els equips jugaran un mínim de 4 i un màxim de 6 partits (segons categoria). Tots els partits comptaran amb àrbitres i anotació designada per la Federació Catalana de Bàsquet i seguiran les normes FCBQ vigents, excepte la durada dels partits (4 parts de 7,5 minuts, amb descans de 5 minuts). Els entrenadors disposen de 2 temps morts per part i 1 a cada pròrroga. 

Les categories de PRE-MINI i MINIBÀSQUET són mixtes i disposen de normativa específica, pel que fa a la durada de les parts, etc, que farem arribar als equips implicats.

3) Entrega de documentació: A partir del dijous 1/9/2016 per la tarda, a l’Oficina del 33è Torneig BBVA, situada al Pavelló de Sant Julià de Vilatorta.

S'entregarà la Revista Oficial del Torneig, els tiquets d'accés gratuït a les piscines municipals de St. Julià i els obsequis pels equips participants. També podreu inscriure-us al Concurs de Triples i d’Esmaixades. 

Nota: A aquesta edició ja no tindrà lloc la “reunió informativa”, el dia abans de l’inici del Torneig, dons entenem que tots els equips ja estaran assabentats dels horaris de partits, etc, a través del nostre web: www.basquetsantjulia.org.

4) Pilotes: Donat l'elevat nombre de partits previstos (més de 500) i pistes (32 simultànies) en les que es jugarà el Torneig, CADA EQUIP ha de portar les pilotes que consideri necessàries per fer el seu escalfament. L’organització únicament aportarà la “pilota oficial” (PILOTA BADEN), amb la que es disputaran tots els partits.

5) Premis: a) Trofeu pel Campió i sots-campió de cada categoria. b) Trofeu Cristina Codina per l'equip local millor classificat. c) Concurs d’esmaixades, 1.000 € pel campió i 500 € pel 2n classificat (en material esportiu a Esports Everest / Interesport). d) Concurs de Triples, 500 € pel campió i 250 € pel 2n classificat (en material esportiu a Esports Everest / Interesport). Els trofeus seran lliurats al Pavelló Municipal de St. Julià el diumenge 6 de Setembre, en finalitzar la final sènior masculina. No s’entregaran trofeus un cop finalitzat el Torneig.

6) Igualtat de puntuació: Els criteris en cas d'empat a la classificació d'un grup seran: 1er: Bàsquet average particular, 2on: bàsquet average general i 3er: equip menys sancionat.

7) Inscripció de jugadors: No es pot començar un partit amb menys de 5 jugadors. Es poden inscriure un màxim de 15 jugadors per equip. Tots els jugadors han de signar el full d'inscripció abans de participar als partits / activitats del 33è Torneig.

8) Participació d'un jugador en varis equips del Torneig: Sols es permet en 2 situacions: a) Quan es tracti d'equips de diferent edat (per exemple, un júnior pot jugar també en Sots-21 o en sènior). Aquests jugadors no es comptabilitzaran dins del “cupo màxim” de 15 jugadors de l’equip d’edat superior. b) Si es tracta de 2 equips federats de la mateixa edat, per que els jugadors de l'equip "B" puguin jugar com a "reforç" de l'equip "A" (mai a la inversa), cal que es compleixen dos requisits: 1. Que es tracti del mateix club i 2. Que l'equip "B" jugui durant la temporada en una categoria inferior a l'equip "A". Els jugadors de l'equip "B" no es comptabilitzaran dins del “cupo màxim” de 15 jugadors de l'equip "A". Important: Si no es compleixen els anteriors requisits, NO es pot participar en dos equips de la mateixa categoria d'edat (per exemple, sènior federat i sènior no federat -encara que un d'ells hagi quedat ja eliminat del 33è Torneig-).

9) Sancions: En cas de comportament antiesportiu o incívic (tant en els partits com a la resta d’activitats del 33è Torneig, llocs d’allotjament o altres) d'un jugador o bé de tot un equip, el Comitè de Competició del 33è Torneig pot decidir la desqualificació del jugador / equip per un partit, per varis partits, o bé per la totalitat del 33è Torneig. Les decisions del Comitè de Competició seran inapel·lables.

10) Puntualitat: Cal realitzar l'escalfament, fora de la pista, abans del inici del partit. El temps entre el final d'un partit i el inici del següent (per "fer la roda") serà de 5 minuts. La no presència d'un equip 15 minuts desprès de l'horari d'inici suposa la pèrdua del partit.

11) Consideracions finals: El màxim objectiu del Torneig és gaudir del bàsquet. Per aquest motiu, l'esportivitat ha de ser la norma bàsica del Torneig. L'organització es reserva la capacitat per decidir davant situacions imprevistes o conflictives, sempre en benefici dels equips participants. La inscripció d'un equip al Torneig suposa l'acceptació d'aquest reglament.