38è Torneig de Bàsquet Sant Julià de Vilatorta

L'UNES FC Barcelona s'emporta la Supercopa de Catalunya en cr 2017

L'UNES FC Barcelona s'emporta la Supercopa de Catalunya en cr 2017

L'equip dirigit per Oriol Claret s'ha imposat amb comoditat al CEM l'Hospitalet per un clar 22-55 en la Final de la Supercopa de Catalunya en cadira de rodes que s'ha disputat al Pavelló Esportiu Municipal de Sant Julià de Vilatorta, en el marc del 33è Torneig BBVA de Bàsquet Gran Premi Diputació de Barcelona.


L'UNES en cap moment ha deixat que els seus rivals portessin el tempo del partit i han manat en tot moment. A partir del primer intercanvi de cistelles, l'equip que jugava com a visitant ha anat posant distància entre els dos conjunts i del 2 a 4 s'ha passat ràpidament a un contundent 8-24. El contraatac i la manca d'encert del CEM Hospitalet han condemnat als del baix llobregat. La capitana, Montserrat Alcoba, exigia intensitat als seus companys, però no podia evitar que al descans el resultat ja fos de 10 a 28.


Durant la represa, la tònica de l'enfrontament no ha canviat i l'aparició en el partit de Carlos Rodríguez ha estat decisiva. El jugador de l'UNES FC Barcelona ha acabat amb un 7/12 en tirs de camp per acabar amb 14 punts i 15 rebots. A més a més, ha trobat com a aliat a també un encertat Alexander Carrillo, que ha aportat 14 punts més. Per part de l'equip local, Alcoba i Fernández amb 6 punts cadascú han estat els més destacats.


La cirereta del pastís l'ha posat el jove Biel Carbó, que ha anotat una cistella molt aplaudida entre els seus companys d'equip. Al final, tot i que l'Hospitalet no ha perdut la cara al partit en cap moment, el resultat ha estat de 22 a 55 a favor de l'UNES FC Barcelona.



Tornar a notícies