38è Torneig de Bàsquet Sant Julià de Vilatorta

L’emoció no fa pretemporada. Victòria agónica del Manresa davant de l’Andorra (77-75)

L’equip de Peñarroya s’ha acabat enduent el primer partit ACB en el marc del 34è Torneig BBVA, Gran Premi Diputació Ciutat de Barcelona.

Després d’una primera meitat molt igualada, amb tots dos entrenadors fent moltes rotacions i amb baixes molt destacables en ambdós conjunts (Shane Whittington i Justin Doellman s’han afegit a la llista de lesionats pel partit d’avui), s’ha arribat a la mitja part amb 6 punts d’avantatge a favor del Baxi Manresa, 42-36.

L’emoció ha arribat després del descans. Dos triples de Lukovic han allunyat als del Bages fins a dobles xifres, 50-38, però amb l’entrada a pista de Walker i l’encert de Jelínek, la diferencia s’ha reduït fins a la mínima expressió i una penetració de Shurna a posat al Morabanc Andorra per davant al marcador durant el tercer període.

Ja en l’últim quart, l’aparició sorpresa d’Alejandro Mazaira, amb 2 triples consecutius, ha tornat a allunyar al Manresa (69-62), però des de la defensa, el conjunt del Principat ha estat apunt d’enviar el partit a la pròrroga. Un contraatac d’Ennis ha posat l’empat a 69 i, després que cada equip hagi regalat un tir lliure, en l’últim atac, el llançament de Walker ha tocat el ferro i el Baxi Manresa ha segellat la victòria, 77-75.

Per part del Morabanc Andorra, el jugador més destacat ha estat David Walker amb 13 punts, mentre que Lukovic, amb 10, ha estat el màxim anotador del equip del Bages.